Prikaži sve fotke iz ove kategorije

Vrtlarenje u znaku žena

 

Ida Blažičko

U četvrtak 24.1. u 20 sati, u Grif Baru Zagreb, održava se siječanjsko izdanje Vrtlarenja, projekta koji okuplja ljubitelje kulture, umjetnike i stručnjake koji djeluju unutar različitih umjetničkih disciplina.

Tema siječanjskog izdanja Vrtlarenja je Girl Power! Kako je raditi, stvarati i opstati u pretežno muško dominantnom svijetu kreativnosti i businessa posvjedočit će kiparica i umjetnička savjetnica na dva fakulteta Margareta Lekić, glazbena producentica, selektorica i kritičarka Nina Čalopek te filmska i tv režiserka, tehnološka inovatorica i ekološka aktivistica Nikolina Vučković.

Margareta Lekić

Ove tri izuzetno svestrane žene reći će i pokazati kako, kada se na nešto namjerite, a posebno na ono što volite i u što vjerujete, možete ostvariti ama baš sve!

Nina Čalopek

Vrtlarenje: Girl Power ovog puta predstavlja vizual mlade kiparice Ide Blažičko.

Uglavnom nemamo priliku upoznati ljude koji stoje iza filmova, izložbi, kazališnih predstava, plesnih koreografija i drugi kreativnih projekata. Vrtlarenje – Art Hangout okuplja kreativce i kulturnjake kao osobe koje, uz svoje profesije, imaju i hobije, strasti, kućne ljubimce, omiljena mjesta za izlaske, omiljenu vrstu glazbe, hrane, zabave…

Okupljanje je jednom mjesečno u Grif Bar Zagreb, svaki put s novom temom druženja, a možete  očekivati razgovore s umjetnicima, projekcije, edukativna predavanja i radionice za djecu i odrasle, pop-up izložbe, glazbene, plesne i scenske produkcije i još mnogo zanimljivih događanja.

Pratite Vrtlarenje na Facebooku i Instagramu, a poslušati ga možete i na Radiju Student (100,5 MHz) svaku predzadnju nedjelju u mjesecu, u 19 sati.

Uncategorized

Otvoreno o ženskom iskustvu

U splitskom Salonu Galić izložba Arijane Lekić-Fridrih i Andree Kaštelan "Od...

Uncategorized

Art na cestu, umjetnost svima!

F12 platforma poziva sve umjetnike, autore, zavisne i nezavisne kreativce da 17....

Uncategorized

Spoj live elektronike i filmske glazbe

U Vintage Industrial Baru 30.1. održava se koncert sastava NO!Mozzart, The Hunt...