Prikaži sve fotke iz ove kategorije

Peti Graffiti na gradele!

PlakatGraffiti na Gradele regionalni je graffiti festival koji se od 28. do 30. srpnja održava u Bolu na Braču peti, jubilarni put, na prostoru “Fabrike”, bivše tvornice ribe, te napuštenog hotela “Bijela kuća”, a ove godine s veseljem ga podržava i Urbanka.

Posrijedi je neprofitna i u potpunosti volonterska inicijativa mladih koja za cilj ima okupiti što više mladih graffiti umjetnika i glazbenika iz cijele regije kako bi na nekoliko dana Bol pretvorili u malu urbanu meku, kreirali platformu za umrežavanje, nove suradnje, kreativan rad i dobro druženje te svojim aktivnostima oživjeli napušteni i devastirani hotelski kompleks “Bijela kuća”.

Za vrijeme festivala organiziraju se brojne graffiti radionice za djecu i mlade, izložbe mladih autora, skateboard i sportska natjecanja, a posjetiteljima će cijeloga dana na raspolaganju biti i lounge zona smještena uz samu plažu.

Napominjemo da se ulaznice ne naplaćuju ni za jedan dio programa, a posjetitelji će festivalskom narukvicom moći ostvariti i brojne popuste na razne usluge po cijelom Bolu.

Svoje sudjelovanje do sada su potvrdili sljedeći glazbenici: High5, Krešo i Žuvi, Kuku$, Tibor, Žaegulj i Geralt iz Rivije, Tone Tuoro, Toxara, Zembo i DaMental te Marchello Mede, dok su za DJ program zaduženi Blaw:Blaw, Oliver (Bassinga), VRH, Tikach, Sinke Fresh, Niki Peducci, Vuk Oreb i Juicy Croatia.

Na popisu graffiti writera nalaze se neka od trenutačno najsnažnijih i najaktivnijih regionalnih imena: Lonac, Lunar, Artez (BG), Chez186, Wuper (BG), Azram (Ljubljana), Artuditu, Bare Pimp my Pump, Modul Osam, Mane Mei, Sarme, Anxio, Supernia, Hana, Casino, Royal, Nikola Mihajlović (BG) i Wens.

Kako je festival izgledao prošle godine možete vidjeti u službenom aftermovieu.

Za sve informacije o dolasku, prijevozu i smještaju pratite službeni Facebook event festivala.

Njuši

Otvorenje galerije R3a

Izložbom fotografija Zagreba iz drona otvorena je nova galerija R3a na adresi R...

Njuši

Reunited - festival hip hop kulture

Festival želi objediniti na jednom mjestu sve važne čimbenike hip hopa u Hrva...

Njuši

Peta G • točka: Grad u Gavelli

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će...