Prikaži sve fotke iz ove kategorije

Motovunske poslastice u Zagrebu

U Laubu se s Motovun Film Festivala sele izložba Zidovi i mostovi kao i osam filmskih poslastica koje možete pogledati od 30. kolovoza do 9. rujna.

S krajem ljeta već tradicionalno motovunska platna stižu u Zagreb, u Laubu, kuću za ljude i umjetnost Izbor reprezentativnih naslova iz programa Motovun Film Festivala moći će se pogledati u dva „produžena“ vikenda – osam večeri, osam filmskih poslastica.

Osim filmskih projekcija, ne propustite ni izložbu nastalu u sklopu motovunskog programa Berlin – grad partner, a koja predstavlja radove naših umjetnika i umjetnica koji žive i rade u Berlinu – Lovre Artukovića, Dore Đurkesac, Ivane Franke, Borisa Ivandića, Šejle Kamerić, Božidara Katića, Nine Kurtele, Irme Markulin, Martine Mezak, Tanje Ostojić i Nike Radić.

Ulaz na otvorenje izložbe je slobodan, a ulaznice za filmske projekcije mogu se nabaviti po cijeni od 20 kuna jedan sat prije projekcije na blagajni Laube. Detaljan program i raspored projekcija potražite na Facebook stranici Motovuna u Zagrebu, a više o izložbi Zidovi i mostovi saznajte ovdje.

Gledaj

Svaki pas treba jednu Superzdjelicu

Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro...

Gledaj

Odnos pokreta i zvuka

Od 10. do 12. listopada održava se Sounded Bodies, festival koji istražuje mog...

Gledaj

Resemantizacija sjećanja Glorije Lizde

Fragmentašica i fotografkinja Glorija Lizde otvara samostalnu izložbu u utora...