Prikaži sve fotke iz ove kategorije

Arts&Crafts Sales Exhibition – Prodajna izložba članova ULUPUH-a

Galerija ULUPUH, Tkalčićeva 14, Zagreb

https://ulupuh.wixsite.com/prodajnaizlozba

U Galeriji ULUPUH u Zagrebu ove se godine prvi put održava Arts&Crafts Sales Exhibition, prodajna izložba članova ULUPUH-a. Na izložbi sudjeluju afirmirani autori i marke koji kontinuirano djeluju na domaćoj sceni: Marina Tudjina Badurina (keramika), Karaka design (modni dizajn), ETO brand (produkt dizajn), Atelier Lumezi i Sabina Kolonić/Atelier ANIBAS (umjetnički nakit). Svi izlagači svoje radove prodaju samostalno i na raspolaganju su potencijalnim kupcima.

Ova je prodajna izložba pilot projekt, pokrenut u vrijeme tradicionalnog darivanja, kao ULUPUH-ova podrška svojim članovima, primijenjenim umjetnicima i dizajnerima u tržišnom plasmanu njihovih radova. Istodobno se njime nastoji razviti potrebu građana da svoj životni prostor i svakodnevicu oplemene predmetima koje odlikuju autorski izraz, umijeće izrade i dizajnerska invencija.

Izložba je otvorena do 23. prosinca, radnim danom i subotom od 12 do 20 sati, u nedjelju od 11 do 16 sati pa ako ste još u potrazi za originalnim blagdanskim darom, navratite ovih dana u Tkalčićevu.

Takni

Svaki pas treba jednu Superzdjelicu

Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro...

Takni

Živi bazar

U prostoru Živog Ateljea DK predstavljen je prvi praznični Živi bazar, u sklo...

Takni

Predbožićna Grijalica unikatnih darova

Na četiri lokacije od Ribnjaka do Britanca ovog su se prosinca mogli pronaći j...